Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Määratlemata > Suur toiduallergia käsiraamat

 
 

Suur toiduallergia käsiraamat

 

toiduallAutorid: Alexandra Anca, Gordon L. Sussman
Lehekülgi:  352
Formaat: tavaformaadis ja kõva köites raamat
Kirjastaja: TEA, 2013 

 

TUTVUSTUS

Küllap teab igaüks kedagi, kellel on mõne toiduaine suhtes tõsiseid terviseprobleeme tekitav allergia või talumatus. Toiduallergia avaldub kergemal juhul lööbe või nohuna, raskemal juhul aga anafülaktilise šokina, mis võib lõppeda surmaga. Allergiat tuleb ette nii lastel kui ka vanuritel, nii sportlikel inimestel kui ka ülekaalulistel – see võib tabada keda tahes.

„Suur toiduallergia käsiraamat”, mis põhineb kõige värskemal ja laialdasemalt kättesaadaval infol, on asendamatu teejuht kõigile, kes peavad toime tulema toiduallergia või -talumatusega, samuti neile, kes kahtlustavad, et neil võib olla allergia ja tahavad teada, kuidas selles kindel olla.

„Suur toiduallergia käsiraamat” annab praktilist nõu, kuidas elada toiduallergia või -talumatusega, samuti aitab kavandada allergeenivaba dieeti maitsvate ja tervislike retseptidega, milles pole tervist mõjutavaid allergeene. Käsiraamatus kirjeldatakse 10 sagedamini esinevat allergeeni: • piimatooted • munad • nisu • mereannid (kala, karbid, koorikloomad) • maapähkel • puupähklid • soja • seesamiseemned • sulfitid • sinep

„Suur toiduallergia käsiraamat” sisaldab 150 retsepti, millest on välja jäetud tavalisemad allergeenid ja gluteen ehk peamised toiduallergia või -talumatuse põhjustajad.

 

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

sober11_006 noormeister2013-056 vkhk_kutsem_14-088 rammumees14083

Arhiiv